Om powtech

Om Powtech

Powtech projekterar och levererar utrustning till processer med hantering av torra och fasta material. Vi har en gedigen kunskap och lång erfarenhet av blandning, siktning, vägning, dosering, lagring samt av mekaniska och pneumatiska transporter.

Kompetenser

PowTech kan erbjuda allt från ”know-how”, ren komponentförsäljning till nyckelfärdiga lösningar.

Branscher

Vi arbetar främst inom industrigrenarna livsmedel-, kemi- , plast-, läkemedel- och agro/foderindustri, där kraven är höga på såväl produktionsutrusning som hygienisk miljö.

Affärsidé

– Powtech ska vara ett ledande företag inom materialhantering av fasta material för utvalda marknader. Detta säkerställer vi genom högsta kvalitet i kundservice, kunnande och produkter.

– Vi möter våra kunders behov av att på ett rationellt sätt hantera, transportera och förädla sina råvaror.

– Vi ser en affärsuppgörelse/förbindelse som något långvarigt, som en kontinuerlig process där båda parter ska känna belåtenhet.

Vision

– Våra uppdragsgivares önskemål om hög kvalitet och tillförlitlighet ska stå i centrum för vårt arbete, oavsett om det gäller hela anläggningar eller enskilda komponenter.

– Vi ska genom vårt utbud kunna tillgodose kunden med hela system, enskilda produkter eller ren projektering (know-how)

– Kunden skall välja Powtech för att vi kan erbjuda produkter till konkurrenskraftiga priser, skräddarsy hela systemlösningar och kunna bistå med snabba leveranstider vad gäller reservdelar.

Leverantörer

PerMix logo
Olocco logotyp
jacob logo
iserco logo
gvf logo
intech
eralki
mix srl logo
HIWest logo
Tietjen logo
imeco logo
Vibrowest
hs
OLI logo 2021 transp
NGN1