Meny

Ledig tjänst

11 juni 2019 11:20

Teknisk utesäljare
Som medarbetare på Pow Tech kommer du att få arbeta med kunder inom pulverhantering och processindustri.
Som teknisk säljare på Pow Tech kommer du att vara företagets ansikte utåt och säkerställa att kunderna får bästa tänkbara service. Du kommer att bearbeta och utveckla både befintliga och nya affärsrelationer för stora som små bolag. Rollen innebär en hög aktivitetsnivå med kundbesök och leverantörsbesök. Resterande tid består av att planera och driva hela säljprocessen framåt. Ditt team kommer att bestå av erfarna medarbetare som kommer att finnas som bollplank under processens gång.
Vi söker dig som kan bygga långsiktiga och affärsmässiga relationer. Du skall ha en kundvänlig, öppen attityd och kunna arbeta självständigt.
Som person är du resultatorienterad, kreativ, strategisk och uthållig samt har ett praktiskt handlag, då det kommer att vara en hel del praktiska moment i samband med projekt ute hos kund.
Dina arbetsuppgifter: Som säljare hos oss blir du en samarbetspartner för våra kunder. Du lär känna kunderna genom en hög personlig närvaro och utöver försäljningen av produkterna fungerar du även som deras bollplank när det gäller utveckling och förbättring av produktionen. Du skräddarsyr lösningar för dina kunder och presenterar nyheter på ett engagerande och professionellt sätt. Du vårdar befintliga kundrelationer samt skapar och utvecklar nya.
För att vara aktuell för tjänsten, tror vi att du har erfarenhet från liknande befattningar där du kommit i kontakt med projekt med högt tekniskt och kommersiellt innehåll.
Kvalifikationer:
• minst 3 års gymnasieutbildning
• dokumenterad erfarenhet av försäljning med teknisk inriktning
• erfarenhet från livsmedels- och kemisk industri värdesätts
• kundvänlig öppen attityd med utåtriktad kontaktskapande förmåga
• intresse för försäljning och förmåga att arbeta under eget ansvar
• behärska engelska i tal och skrift, även tyska och italienska är meriterande
• datakunskaper i Autocad/Solid Works värdesätts

Om oss:
Pow Tech projekterar och levererar utrustning för hantering av torra och fasta material. Allt från enskild komponentförsäljning till nyckelfärdiga systemleveranser. Vi har en gedigen kunskap och lång erfarenhet av pulverteknik så som blandning, siktning, vägning, dosering, lagring samt transportsystem.

Gå in på www.powtech.se för mer information.
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.
Ansökan skickas senast 8:e mars till:
kundtjanst@powtech.se
Besöksadress: De la Gardievägen 2-4, Lidköping.
Om du vill veta mer om tjänsten, ring Anders Ekesbo, tel 0510-609 60.
Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.
Välkommen med din ansökan!